Thursday, December 30, 2010

NEW YEAR EVERYBODY!!NEW FIGHTT!!

Assalamualaikum...hello everybody...lama tak menulis kat sini..today is the last friday aka last day for this year..2010...hurmmm so fast ..dah 2011..tomorrow will be 1-1-11..new start utk kite semua..some of us mesti tak sabar2 nak masuk new year..and some cam taknak...aku..hurmm..aku pon tak tau..masuk je this year kire dengan rasminya aku masuk final year and bile cakap final year mmg laa excited rasa macam eh tak lamaa dah nak abis belajar...tapi fikir lagi skali...jadi takutt...siot arr...final year kot..thesis lagi..design lagi..lepas ke takkk nii..tapi pape pon...kene melangkah jugak..nak taknak..kene rempuh jugak laa 2011 ni...

2011 - umur pon dah jadi makin tua laa..25 tahun?...man ure old nurul...very2 old...jana dah lepas laa jugak beban tu...aku?..haih..demmit...skip2...nnt pening..hehe...ok ape yg aku igt 2010 aritu...ape peristiwa2 yg penting n tak berape penting...hurmm..kalau aku boleh igt..maklum laa -pelupe...ok yg dekat2 dulu laa...aku dapat anak sedara...first i think..tu menandakan aku dah betul2 serious dah tua thanx...pastu cousins aku kahwin...may aritu..hurmm..jana bertunang..mama pencen..bapak sakit...but dah ok alhamdulillah..mamu kawin ..some frens in and out...reasons?..aku pon tak tau ...but anyways...manusia mmg laa camtu...skip!..but ade yg some great people yg had been nice and great all year...yg will always listen bila aku ada benda nak cakap or nak tanya and came out with their ideas n oppinions  n any kind of help..nak list ramai ..but boleh laa try..:)..hurmm..mama n bapak takyah la cakap kan...hurmm..shear , raja danial , maisarah , faiz zaini , asma ,jojo , mamu aqasha , en aidit A , jana , asa , masao , sam , kakak ima ku..:)..etc

and this year ..yg paling aku happy ..resulttt aku...syukur alhamdulillah...selain dari practical aritu ni laa first time aku dapat 3 pointer...and design A...yeah design aku A...and for those yg respon macam ni 'alhamdulillah rezeki ko nurul '...and yg cakap congrats ..thank u so much..and yg macam cakap ' ye laa prof suke ko'..atau 'kaki kipas'..alaaa yg busuk2 ati ..busuk perut...hati perut stok busuk cam takde tuhan tu...and yg cakap2 belakang smer...ure making me famous...thank u...and one more thing..ure at the right possition to kiss my ass laa asshole!!..haha...ade aku kesahh....and kat sini aku nak cakap thank u byk2 pada yg tlg bg tunjuk ajar..semangat masa aku down..and tlg macam2 lagi laa sem lepas ...thank u nik , mai , ili , sapik , ann , ina , qui , adikku ijan , and sape2 lagi aku tak sebut..sory ..semoga Allah SWT bagi smer yg baik2 je utk korang...amin..

love life 2010 - complicated...right guy,wrong timing...selalunye...right timing ,wrong guy...haha..so ..just go with the flow...see whats next...i think god is trying to tell me sumthing...i dunno what..still searching...haih this time mmg sgt heavy for my shoulders but takpe..kene workout more utk kuatkan shoulders laa camni....hehe...see what 2011 dah plan utk aku..just gotta keep my chin up and keep walking...

hurmm ok mission 2011...my mission this year is impossible..hehe...well let me keep it to myself..kang tulis bagai..satu pon takde jalan...but more or less aku just nak sambung mana2 yg tetinggal kat 2010...kene bawak skali laaa...habiskan betul2 yg aku carry forward ni...and new mission will come after semua yg nak kene setelkan,setel...takyah 1.1 jugak ek..hehe...wat pening kepala je nnt...i control my life ok mr calender...not u...hehe..

ok dari aku merepek lagi panjang2..(blog aku sker ati aku laa)...;p...i just wanna wish all of u..yg sudi membaca ...happy new yearr..!!...fresh start everybody...forgive and forget for good ok...be more positive and productive...ok..?!!..stop thinking about those people yg making ur life sux...just let them do what they do best..afterall..tu je diaorg leh buat..kesian diaorgg...kan kan...chin up and keep smiling...remember..to respond is positive ,to react is negative...so think before u do sumthing...may god bless each and everyone of us..amin...happy new year!!..:)

2 comments:

sitol said...

happy new year!

Newrulez Malik said...

happy new year to u too..